Bilete Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi - Summer Camp Brezoi

Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ești gata să dansezi pe ritmurile muzicii tale favorite?! Grăbeşte-te să ȋți asiguri locul ȋntre cei doar 10.000 de fani care o vor vedea pe BETH HART live, pe scena din Brezoi, vara aceasta!
O serie unică, fără precedent, de 5 evenimente de neratat! Cu un public de doar 2000 de persoane per eveniment, concertele lui BETH @LIVE MUSIC SUMMER CAMP oferă cea mai intimă experiență posibilă a conexiunii public-artist. 
 
Noi facem imposibilul posibil! Tu transformă-ți visele ȋn realitate!
 
Are you ready to dance to your favorite tune? Hurry up and secure your spot among the only 10.000 people who get to see BETH HART live, on Brezoi stage, this summer!
 
A unique, unprecedented 5-event series you can not miss!
 
With an attendance of only 2000/event, BETH’s performances @LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI offer the most intimate possible artist-audience connection experience!
 
We’re making the impossible happen! So go ahead and make your own dreams come true! 
 
Acces: 18:00
Trupa din deschidere: 20:00
Beth Hart: 21:00
 
 Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului.  
 Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant, pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea in Registrul electronic de vaccinare."
 
La Spitalul Orăşenesc Brezoi se pot efectua teste rapide antigen certificate până la orele 20:00. Spitalul se afla la o distanța de 829 m de Summer Camp Brezoi.
Prețul unei testări va fi maxim 40 lei.
 
În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
-------------------------------
Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport.

Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.

Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long. 
 
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit insotiti de adult platitor de bilet. Conform legii nu este necesar test sau vaccin pentru accesul acestora in locatie.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.